Bevat Video: Video
Ankeiler: Di-Rect, Ellen ten Damme en veteraan Dennis Kroon treden in september op tijdens de zevende editie van Bridge to Liberation.

- Di-Rect, Ellen ten Damme en veteraan Dennis Kroon treden in september op tijdens de zevende editie van Bridge to Liberation. Het programma is ook dit jaar aangepast in verband met de corona-pandemie.

Normaal gesproken is Bridge to Liberation een show met artiesten en duizenden mensen op de Rijnkade, maar dit jaar is er een herdenking in de Eusebius kerk, een kranslegging in de Berenkuil en een screen experience vanuit het Musis Sacrum.

Naast optredens van Di-Rect en Ellen ten Damme is ook veteraan Dennis Kroon daarbij aanwezig. De avond in Musis Sacrum wordt aan elkaar gepraat door Dionne Stax.

Vorige edities zijn vooral bekeken vanuit de oorlogstijd, maar voor 2021 is er voor een andere insteek gekozen. Ze laten tieners uit de oorlogstijd praten met tieners van nu en zo zijn er verschillende duo’s gevormd.

De gesprekken zijn te zien in de screen experience die op 17 september te zien is op Omroep Gelderland, de website www.bridgetoliberation.nl en de facebook pagina’s van de gemeente Arnhem.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.