Bazoer twijfelgeval bij Vitesse voor Anderlecht, Tannane mogelijk erbij - RTV Connect
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Het meespelen van Riechedly Bazoer is hoogst onzeker Foto: Omroep Gelderland
Ankeiler: Vitesse is donderdag in de Conference League uit tegen Anderlecht flink gehavend.

- Vitesse is donderdag in de Conference League uit tegen Anderlecht flink gehavend.

"We hebben niet veel spelers meer over", constateert trainer Thomas Letsch. "Er moeten er niet meer wegvallen. We zullen creatief moeten zijn. Riechedly Bazoer viel uit. Hij kreeg een tik op het bot, maar toen kon hij toch nog verder spelen. Daarna werd hij nog een keer geraakt en toen ging het niet meer. We moeten zien hoe ernstig het is. Ik heb het gevoel dat het misschien toch meevalt, maar morgen gaan we dat nader onderzoeken."

Afbeelding
Het meespelen van Riechedly Bazoer is hoogst onzeker Foto: Omroep Gelderland

De andere vaste centrale verdedigers zijn er zeker niet bij. "Danilho Doekhi en Jacob Rasmussen kunnen absoluut niet spelen. Jacob traint alleen nog maar individueel. Hij is begonnen met looptraining, maar dat zal nog wel een tijdje duren. Danilho Doekhi heeft een spierblessure. Het is minder ernstig dan we hadden verwacht, maar deze wedstrijd komt te vroeg voor hem. Maar we hebben veel goede verdedigers. Enzo Cornelisse moest erin voor Riechedly en stond er meteen. Hij speelde een uitstekende wedstrijd."

Tannane

Oussama Tannane ontbrak tegen Dundalk en PEC Zwolle. "Voor Ous ziet het er anders uit. Hij heeft gisteren al meegetraind met de groep en heeft vanochtend met Dick Schreuder een prima training afgewerkt. Als hij weer vol mee kan trainen, is hij beschikbaar voor de wedstrijd."

"De focus gaat nu op Anderlecht. Jullie microfoon heeft de kleur van Anderlecht. Best mooi, maar ik heb liever geel-zwart dan die kleur", lacht de trainer.