Oost-Arnhem met nieuwe kledingsponsor in Korfbal League - RTV Connect

- Oost-Arnhem heeft een nieuwe kledingsponsor. De komende vijf jaar verzorgt Craft Sportswear de kleding voor de club, die komend seizoen toch in de Korfbal League uitkomt.

De club eindigde vorig seizoen als tweede en zou in kruisfinales gaan strijden om promotie naar de hoogste klasse. Door corona zijn de play-off echter niet uitgespeeld en leek Oost Arnhem achter het net te vissen. Omdat de bond de Korfbal League toch heeft uitgebreid naar twaalf clubs en Oost Arnhem het gelukkigst in de loting was, speelt de club komend seizoen alsnog op het hoogste niveau.

In de afgelopen maanden heeft Oost-Arnhem zich versterkt met Fenna de Jong (Dos '46), Senna van den Bos (DVO) en Jasper Broenink. Hij speelde in het verleden onder meer in Rheden, Bennekom en Wageningen. De ex-international wordt bij Oost-Arnhem herenigd met zijn broers.

Verhuizing naar Arnhem

Senna van den Bos heeft haar roots in Arnhem liggen. Voor zij bij DVO en KZ ging spelen, korfbalde zij bij Oost-Arnhem, waar zij zowel in de jeugd als bij de senioren actief is geweest. Een verhuizing naar Arnhem is er mede de oorzaak van dat de ervaren speelster komend seizoen weer in het blauw-wit speelt.

Fenna de Jong heeft de afgelopen 6 jaar bij Dos '46 gespeeld. Met die club streed zij vorig jaar nog om het landskampioenschap op het veld en won zij de Supercup door het Belgische AKC/Luma te verslaan. Zij maakt de overstap naar oost-Arnhem onder meer omdat de reisafstand tussen haar woonplaats Warnsveld en Arnhem, korter is dan heen en weer reizen naar Nijeveen in Drenthe.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.

Deel dit artikel