Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: Samir Hassan (26) staat woensdagavond in zijn eigen woonplaats Arnhem op de planken. De jonge acteur speelt de rol van Brad in The Rocky Horror Show.

- Samir Hassan (26) staat woensdagavond in zijn eigen woonplaats Arnhem op de planken. De jonge acteur speelt de rol van Brad in The Rocky Horror Show. "Het is heel brutaal, alles mag en alles kan. Er zit heel veel seks en grove humor in,” vertelt hij.

Verder was Hassan te zien in de televisieseries als Spangas en K3 Roller Disco. Ook heeft hij in de film K3 De dans van de Farao gespeeld en had hij een van de hoofdrollen in de eerste versie van Zodiac. De musical, die onlangs nog werd verlengd en voorzien van een nieuwe cast, is afgelopen maandag stopgezet. De organisatie kon het financieel niet bolwerken en heeft faillissement aangevraagd.

Samir noemt zijn rol in Zodiac als zijn mooiste. “In die musical heb ik de hoofdrol mogen spelen. Afgelopen zondag hebben we onze laatste voorstelling gespeeld. Dat was wel even een traantje wegpinken.”

“Werk altijd vanuit plezier. Zorg ervoor dat je weet waarom je het doet en kijk kritisch naar jezelf om je verder te ontwikkelen. Als het plezier het allergrootste blijft dan overleef je het wel,” heeft Samir als tip voor jonge acteur

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.

Deel dit artikel