Afdrukken
Ankeiler: Het programma voor de Popronde in Arnhem is bekend. Op 29 oktober zijn vanaf 16.00 uur op verschillende plekken in Arnhem talentvolle popmuzikanten te zien.

- Het programma voor de Popronde in Arnhem is bekend. Op 29 oktober zijn vanaf 16.00 uur op verschillende plekken in Arnhem talentvolle popmuzikanten te zien. Dit jaar zijn er 27 locaties en tachtig acts.

Nieuw dit jaar is dat er toegang betaald moet worden om de optredens te bekeken. Voor vijf euro kopen bezoekers een passe-partout waarmee ze bij alle locaties terechtkunnen. Romy van Hal, coördinator van de Arnhemse Popronde: “Dat is in verband met de coronamaatregelen. Via het ticketsysteem kunnen mensen hun QR-code laten checken, en zo veilig naar de Popronde gaan.”

Honderd talentvolle muzikanten

De Popronde is een reizend muziekfestival, dat een podium biedt aan honderd talentvolle popmuzikanten. Die worden in aanloop naar het festival geselecteerd, en krijgen van 11 september tot en met 27 november door heel Nederland de kans om op te treden en bekend te raken bij het publiek.

Oud-deelnemers zijn bijvoorbeeld De Staat, Kensington, Jeangu Macrooy en Froukje. Elke stad stelt zijn eigen programma samen, 29 oktober is het de beurt aan Arnhem. Het volledige programma is hier terug te vinden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvarnhem.nl.

Deel dit artikel