Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: De ingezakte tribune. Foto: Persbureau Heitink
Lead image 2:
Lead image TXT 2: De schade gezien vanuit het thuisvak. Foto: Ingezonden foto
Ankeiler: Een deel van de tribune van het Goffertstadion in Nijmegen is zondagmiddag ingezakt. Het gaat om het uitvak, waar de fans van Vitesse net de overwinning van hun ploeg aan het vieren waren.

- Een deel van de tribune van het Goffertstadion in Nijmegen is zondagmiddag ingezakt. Het gaat om het uitvak, waar de fans van Vitesse net de overwinning van hun ploeg aan het vieren waren.

De tribune zakte in toen de spelers van Vitesse voor het uitvak feest aan het vieren waren. De tribune leek te bezwijken onder het gewicht van de springende fans. Er was volgens toeschouwers flink gekraak te horen.

Een deel van de fans viel een stuk naar beneden. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen, zegt ook supporter Danny tegen Omroep Gelderland. "Iedereen zit nu weer in de bus, gelukkig zonder verwondingen. Maar het was wel schrikken." Direct na het inzakken werden de supporters verzocht de tribune te verlaten.

"De sfeer is er niet minder om. Iedereen zit weer veilig op de terugweg naar huis. We hebben gewonnen en dat is het belangrijkste", aldus Danny.

Afbeelding
De ingezakte tribune. Foto: Persbureau Heitink

Afbeelding
De schade gezien vanuit het thuisvak. Foto: Ingezonden foto

Deel dit artikel