Ankeiler: Een 21-jarige man uit Zevenaar is aangehouden, omdat hij ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij de dood van een 21-jarige vrouw uit diezelfde plaats.

- Een 21-jarige man uit Zevenaar is aangehouden, omdat hij ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij de dood van een 21-jarige vrouw uit diezelfde plaats. Vorige week werd de politie opgeroepen voor een onwelwording van die vrouw, waarna het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Ze is afgelopen weekend overleden.

De 21-jarige vrouw werd in de nacht van 23 op 24 november in een huis aan de Vestersbos aangetroffen 'in slechte toestand', zo meldt de politie. Ze is ter plaatse gereanimeerd en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Sporenonderzoek

Later is er informatie binnengekomen bij de politie, waaruit bleek dat de vrouw mogelijk slachtoffer is geworden van een misdrijf. Daarop is de politie een onderzoek gestart en is er onder meer sporenonderzoek gedaan in de woning waar de vrouw werd aangetroffen.

Op 24 november is een 21-jarige man uit Zevenaar aangehouden.

Afgelopen weekend is de vrouw bezweken aan haar verwondingen. De 21-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood en zit vast.

Deel dit artikel