Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: The Cavern. Foto: Google Streetview
Ankeiler: Kroegbaas Hannes Wittler van The Cavern in Arnhem houdt zijn deuren zaterdagochtend om 5.00 uur toch gesloten.

- Kroegbaas Hannes Wittler van The Cavern in Arnhem houdt zijn deuren zaterdagochtend om 5.00 uur toch gesloten. Zijn plan om open te gaan voor mensen die zijn nachtkroeg willen bezoeken voor een afterparty na hun huisfeestje, leidde volgens hem tot 'te veel commotie'.

"Ik open van 5.00 uur tot 9.00 uur, in de hoop dat mensen die nog niet kunnen slapen na hun huisfeestje naar ons komen voor de afterparty", zei Wittler eerder. Burgemeester Ahmed Marcouch noemde dat voornemen 'asociaal en onwenselijk'. Ook deed de burgervader een moreel appèl op de kroegbaas om af te zien van zijn plannen.

In contact met de gemeente zou Wittler volgens Marcouch vervolgens hebben laten weten 'dat hij maar een beperkt aantal vrienden heeft uitgenodigd en niet deze openbaarheid heeft gewild'.

'Gooi de zaak helemaal dicht'

Inmiddels is de kroegeigenaar dus volledig op zijn plan teruggekomen, meldt RTV Connect. "Ik gooi de zaak zolang ik maar tot 17.00 uur open mag zijn helemaal dicht. Er is te veel commotie", schrijft hij.

Afbeelding
The Cavern. Foto: Google Streetview

Of de plannen van Arnhemse horecaondernemers om hun zaak om 5.00 uur in de vroege morgen te openen daarmee helemaal in de kiem zijn gesmoord, is de vraag. Café Dollars laat namelijk via Facebook weten op zaterdag 18 december te willen 'früh rocken'.

Zie ook:

Deel dit artikel