Ankeiler: Wethouder Peter Bollen stopt in Doesburg. Bollen heeft per 1 februari een nieuwe baan als regionaal adviseur jeugdzorg voor bovenregionale en landelijke ontwikkelingen.

- Wethouder Peter Bollen stopt in Doesburg. Bollen heeft per 1 februari een nieuwe baan als regionaal adviseur jeugdzorg voor bovenregionale en landelijke ontwikkelingen.

“Ik kijk terug op een geweldige tijd, waarbij is me volledig heb ingezet voor onderwerpen als de jeugdzorg, energietransitie, onderwijs, water en burgerparticipatie”, zegt de wethouder in een persbericht. “Mijn hart ligt voor een belangrijk deel bij de jeugdzorg en ik ben heel blij dat ik me daar de komende tijd als regionaal adviseur voor kan hardmaken.” Bollen hoopt in zijn nieuwe functie de wachtlijsten in de beschermde jeugd terug te kunnen dringen.

Met het vertrek van de wethouder komt er een einde aan een negenjarig dienstverband. Bollen kwam de Doesburgse politiek in 2006 binnen als fractievoorzitter voor de gecombineerde fractie van de PvdA en GroenLinks en werd in 2013 wethouder. Hij is de tweede wethouder die deze periode vertrekt. Eerder stopte Ellen Mulder al, zij werd vervangen door Arthur Boone.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel