Ankeiler: Nicky Hofs wordt weer assistent-trainer bij het eerste elftal van Vitesse. De Arnhemmer was nu trainer bij het onder de 21 team.

- Nicky Hofs wordt weer assistent-trainer bij het eerste elftal van Vitesse. De Arnhemmer was nu trainer bij het onder de 21 team.

De Arnhemse club zocht een nieuwe assistent-trainer omdat Dick Schreuder in november naar PEC Zwolle vertrok om hoofdtrainer te worden. Uiteindelijk kwamen ze uit bij clubman Hofs, die ook al van 2017 tot en met 2019 assistent-was bij het eerste elftal.

“Mijn eerste periode als assistent bij het eerste elftal is uitstekend bevallen", zegt Hofs. Ik hoop met mijn inzichten en benaderingswijze richting de spelers weer van waarde te zijn voor zowel de staf als het team. Wat dat betreft is het voor iedereen een voordeel dat ik een groot gedeelte van de huidige spelersgroep al ken.”

Wie Hofs gaat opvolgen bij Vitesse Onder 21, is nu nog niet bekend. Het is ook niet duidelijk of de competitie daar snel doorgang gaat vinden, nadat hij is stilgelegd door corona.

Deel dit artikel