Ankeiler: Grand café Bij Welling in Duiven krijgt geen boete. De uitbater opende zaterdag de deuren tijdens de protestactie van de horeca, maar dat was niet toegestaan.

- Grand café Bij Welling in Duiven krijgt geen boete. De uitbater opende zaterdag de deuren tijdens de protestactie van de horeca, maar dat was niet toegestaan. Burgemeester Huub Hieltjes heeft nu besloten het bij een waarschuwing te laten.

Het grand café besloot de deuren te openen in navolging van andere horecagelegenheden als protest tegen de geldende coronamaatregelen. Een handhaver van de gemeente heeft gezien dat het café open was en is een gesprek aangegaan. Daarin is afgesproken dat de zaak tot uiterlijk 17.00 uur open zou blijven.

De ondernemer heeft zich aan deze afspraak gehouden, bleek toen de handhaver nog een keer langs ging. Omdat de afspraak nagekomen is, krijgt de ondernemer alleen een waarschuwingsbrief van de burgemeester. Mocht hij nog een keer zijn zaak openen terwijl dat niet toegestaan is, dan volgen er wel maatregelen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel