Bevat Video: Video
Ankeiler: Nu de versoepeling zijn aangekondigd, is het ineens hard werken voor de horeca. Het verlossende woord komt tijdens de persconferentie, maar de uitgelekte berichten zijn duidelijk.

- Nu de versoepeling zijn aangekondigd, is het ineens hard werken voor de horeca. Het verlossende woord komt tijdens de persconferentie, maar de uitgelekte berichten zijn duidelijk. Uitbater Tim Vulperhorst van restaurant Mej. Janssen in Arnhem is er blij mee, maar hoe bereidt hij zich voor.

“We hebben al de nodige voorbereidingen gedaan. Alle bestellingen komen vandaag en morgen binnen. Morgen komen de verse producten binnen en vandaag worden de wijnen koud gezet”. vertelde Tim.

Wel vreest Tim er nog voor dat er toch iets anders zal worden gezegd tijdens de persconferentie. “We hebben in ons achterhoofd gehouden dat we misschien toch om 20:00 uur moeten sluiten, maar we hopen dat we tot 22:00 uur open mogen blijven”. Gelukkig lijkt dat daar wel op.

De reserveringen stromen binnen bij restaurant Mej. Janssen. Zowel voor morgen, het weekend én volgende week zal er drukte worden verwacht. Tim merkt dat iedereen weer toe is aan het dineren in de horeca.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.