Ankeiler: Een man die zich uitgeeft als medewerker van tuinmachineverkoper Palm in Groessen licht klanten van het bedrijf op.

- Een man die zich uitgeeft als medewerker van tuinmachineverkoper Palm in Groessen licht klanten van het bedrijf op. De man belt mensen op om een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie en gaat de apparaten vervolgens ook halen. Dankzij een oplettende klant in Zevenaar kwam de zaak aan het licht.

“We zijn ontzettend geschrokken”, laat het bedrijf weten. “We kregen het via één van onze klanten te horen.” De klant rook onraad en belde het echte bedrijf. “De persoon die hier achter zit belt namens ons om een afspraak te maken voor het ophalen van de machines voor onderhoud of reparatie. Op de afgesproken dag en tijd komt er ook iemand langs, maar dat is geen medewerker van ons.”

Het bedrijf schakelde de politie in. “Die heeft aangegeven de zaak verder uit te gaan zoeken. Helaas is er geen automerk of kenteken bekend. We weten alleen dat het om een oudere man gaat. Hij komt voorrijden in een grijze bestelbus en neemt de machines mee. Waarheen is nu nog onbekend.”

‘Neem contact op bij twijfel’

Palm roept iedereen met meer informatie of twijfels op contact op te nemen. “En geef uw machines nooit mee aan iemand die zich als iemand van ons voordoen, maar niet in één van onze opvallende en bestickerde bussen rijden. Daarnaast dragen onze medewerkers altijd bedrijfskleding.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel