Bevat Video: Video
Ankeiler: Voor de editie van 2022 heeft de Popronde zes Arnhemse muzikanten en bands geselecteerd. Het gaat onder meer om Boter bij de Vis, Wasted Youth en Tygo Ulta.

- Voor de editie van 2022 heeft de Popronde zes Arnhemse muzikanten en bands geselecteerd. Het gaat onder meer om Boter bij de Vis, Wasted Youth en Tygo Ulta. Zij touren vanaf 10 september door Nederland. Op 28 oktober doet de Popronde Arnhem aan.

"Een droom die uitkomt!", schrijft het Nederpopduo Boter bij de Vis op facebook. "Na dit nieuws stonden we met z’n tweeën te stuiteren van de energie en van het ongeloof. Muziek maken vinden we het mooist wat er bestaat en nu mogen we dat doen op het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland!"

Het duo debuteerde in augustus 2021 met de single ‘Hemelhonger’ en bracht daarna nog twee singles uit. Zij waren de afgelopen maanden onder meer te zien bij de Paasconcerten in LuxorLive en tijdens de Boekenweek in Rozet.

Naast Boter bij de Vis zijn ook Cirrus Minor, vocalist en producer Hugo Remmen, Tygo Delta, het folkduo Penvriend, en Wated Youth Club geselecteerd voor de Popronde 2022.

Vorig jaar deed slechts een Arnhemse act mee aan het rondreizende muziekfestival. Toen kwam alleen de 24-jarige hip hopper Abel door de selectie heen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Meer over

Deel dit artikel