Bevat Audio: Audio
Ankeiler: Een voorstelling over Michael Jackson: Ben Bowman speelt erin, en wel de hoofdrol. Aankomende zaterdag zal het plaatsvinden in het Musis Theater.

- Een voorstelling over Michael Jackson: Ben Bowman speelt erin, en wel de hoofdrol. Aankomende zaterdag zal het plaatsvinden in het Musis Theater. Samen met andere acteurs, dansers en een band, zal Bowman te zien zijn: "Het is vooral een eerbetoon aan Michael."

"Van kinds af aan had ik al een fascinatie voor dansen en zingen. En mijn moeder was toentertijd ook al fan van Michael Jackson. Toen een vriendje van mij zei dat ik net als hem kon zingen, ben ik hem gaan imiteren, en daar ben ik nooit meer mee gestopt." Bowman is dus een ‘tribute actor’, wat inhoudt dat hij Jackson imiteert en zich ook verkleed als Michael. Iedere keer dat ik dit doe, merk ik weer dat ik beter word. Er blijven altijd verbeterpunten, dat is ook leuk."

Voorstelling in Musis

Aankomende zaterdag vindt de voorstelling plaats. "De show is gemaakt in samenwerking met veel verschillende acteurs en dansers. Maar voor de muziek is ook een band aanwezig. Het zal echt een reis terug in de tijd zijn. We eren Michael en brengen het publiek terug in de tijd."

Beluister hieronder het hele interview met Ben Bowman:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel