Afdrukken
Ankeiler: Vitesse heeft haar 130-jarige verjaardag net niet kunnen vieren met een mooie overwinning op Ajax. In GelreDome maakte de thuisploeg er vooral in de tweede helft een leuke wedstrijd van.

- Vitesse heeft haar 130-jarige verjaardag net niet kunnen vieren met een mooie overwinning op Ajax. In GelreDome maakte de thuisploeg er vooral in de tweede helft een leuke wedstrijd van.

Loïs Openda leek de grote man van de middag te worden met twee treffers. Uiteindelijk maakte Edson Alvarez vlak voor tijd de 2-2 en daardoor kreeg Vitesse geen gewenst toetje met drie punten.

Vitesse is als zesde geëindigd in de reguliere competitie. Donderdag beginnen de play-offs om Europees voetbal. Daarin is FC Utrecht de eerste tegenstander. De Arnhemmers beginnen in de Domstad, zondag is de return.