Trouwen zonder voorbereiding: acht koppels doen het - RTV Connect

Uitzoeken jurk - JA ik wil NU Foto: Omroep Gelderland

Uitzoeken jurk - JA ik wil NU Foto: Omroep Gelderland

WAGENINGEN - Toen Robin en Priscilla 's ochtends om 07:00 uur de deur openden, wisten zij dat vandaag hun grote dag zou zijn, ze gaan trouwen. Maar verder wisten ze eigenlijk nog helemaal niets: niet welke kleren ze straks aan hebben én niet waar ze überhaupt gaan trouwen.

Robin en Priscilla zijn een van de acht koppels die meedoen aan het programma JA ik wil NU. In dit programma geen jaar voorbereiding voor de bruiloft, het gebeurt hier binnen een dag.

De stellen gaan 's ochtends ieder hun eigen pad. Ze laten zich meevoeren door presentatrices Jennifer Evenhuis en Renate Reijnders. Van kledingwinkels, naar een juwelier en uiteindelijk naar de trouwlocatie met familie en vrienden.

Kijkje achter de schermen

Achter de schermen is er natuurlijk al hard gewerkt om de acht koppels een droombruiloft te bezorgen. Marleen Hoftijzer liep tijdens de eerste bruiloft de hele dag mee. En tijdens zo'n bruiloft geldt altijd de wet van Murphy, alles wat fout kan gaan, gaat fout. Van een auto die 's ochtends niet start tot de geluidszender die in een jurk weggewerkt moest worden.

Bekijk hier naar de Making of van de trouwdag van Robin en Priscilla.

Meer dan 60 koppels melden zich bij de redactie van JA ik wil NU. Acht koppels die door financiële of andere redenen zelf hun trouwdag niet konden realiseren worden door presentatrices Renate en Jennifer meegenomen om toch toch de dag van hun leven beleven. Voor acht koppels wordt hun langverwachte droom nu echt werkelijkheid.

Ook te gast zijn op de bruiloft van Robin en Priscilla? Op 10 oktober om 17:20 ( ieder uur herhaald) kan dat door thuis aan te schuiven bij TV Gelderland.

Deel dit artikel