Wandelaar vindt overleden motorrijder in het bos - RTV Connect

De politie heeft een deel van het bos afgezet. Foto: 112Achterhoek-nieuws/NewsUnited

De politie heeft een deel van het bos afgezet. Foto: 112Achterhoek-nieuws/NewsUnited

BRAAMT - In een bos nabij de Hooglandseweg in Braamt is donderdagochtend het lichaam gevonden van een motorrijder. Volgens de politie gaat het om een 27-jarige man uit 's-Heerenberg.

De hulpdiensten troffen de motorrijder en de motor aan in het bos, na een melding van een wandelaar. Volgens een videocorrespondent is de motorrijder vermoedelijk tegen een boom aangereden en ter plaatse overleden. De politie bevestigt dat het om een eenzijdig ongeval gaat, dat waarschijnlijk rond 6.30 uur plaatsvond. Anderhalf uur later zag een wandelaar een motor en helm liggen. Deze persoon maakte hiervan melding bij de politie.

Pad afgezet met lint

Er is nog een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is voor aankomst al geannuleerd. De politie heeft het pad richting de plaats van het ongeval afgezet met lint. Het ongeval is gebeurd bij een populair mountainbikepad. Mountainbikers die de aangegeven route rijden, moeten een andere route door het bos zoeken via het Pieterpad.

Duidelijk is dat de motorrijder niet onder invloed was. De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

Bekijk de video.

Deel dit artikel