Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Er staat een PD-unit bij de straat waar het slachtoffer gewoond zou hebben. Foto: Omroep Gelderland
De politie kon snel een verdachte aanhouden. Foto: Timo Bouman/Persbureau Heitink

De politie kon snel een verdachte aanhouden. Foto: Timo Bouman/Persbureau Heitink

ARNHEM - In de buurt wordt geschrokken gereageerd op de steekpartij in Arnhem die een vrouw het leven kostte. Er is een man opgepakt en volgens de politie ligt de oorzaak van de steekpartij in de relationele sfeer. "Wie doet nou zoiets?"

De steekpartij gebeurde aan het eind van de middag aan de Tuinstraat. "We hoorden geschreeuw van kinderen", vertelt een buurtbewoner. "Even later was de politie er."

Er kwam daar heel veel politie

Het zou gaan om een gezin met een zoon en een dochter. "We dachten eerst nog dat de kinderen straf kregen", laat een andere omwonende weten. Volgens buurtbewoners gaat het om jonge tieners. "Het was iedere keer wat daar", wordt gezegd. "Er kwam daar heel veel politie."

"Het is verschrikkelijk", vertelt een buurvrouw op leeftijd. Ze heeft kippenvel op d'r armen. "Wie doet nou zoiets?" Buren zeggen van de steekpartij zelf niets gezien te hebben.

Er staat een PD-unit bij de straat waar het slachtoffer gewoond zou hebben. - Foto: Omroep Gelderland

De verdachte maakte volgens getuigen een 'heel kalme indruk' toen hij meegenomen werd.

De politie is nog bezig met buurtonderzoek. Er staat een PD-unit bij de bovenwoning waar de steekpartij plaats vond. Dat is een speciale vrachtwagen die wordt gebruikt bij politieonderzoek.

Beelden van de plek van de steekpartij:

Zie ook: Vrouw doodgestoken in Arnhem

Deel dit artikel