Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: De strijd om de Vitesse G-trofee is dit jaar groter en ambitieuzer dan vorig jaar. “We hebben heel veel inschrijvingen gekregen", vertelt Edward Sturing.

- De strijd om de Vitesse G-trofee is dit jaar groter en ambitieuzer dan vorig jaar. “We hebben heel veel inschrijvingen gekregen", vertelt Edward Sturing. Als speler van Vitesse was hij er in de jaren '90 zelf al bij, maar hij wordt nog steeds enthousiast begroet. “Je ziet er veel die elk jaar terugkomen.”

Aan het toernooi op sportpark Papendal doen dit jaar weer meer teams mee. De teams spelen 6 tegen 6 en bestaan uit spelers met een verstandelijke beperking. In het verleden moesten de teams verbonden zijn aan een wooninstelling, maar dat is veranderd. Dit jaar mogen ook G-teams van amateurverenigingen meedoen.

De tekst gaat verder onder de video.

“Wij hebben dit jaar 19 ploegen", aldus Sturing, die als ambassadeur van Vitesse Betrokken aanwezig is. “Wij organiseren heel veel evenementen en hebben heel veel projecten, ook buiten Arnhem al, maar dit is wel mijn favoriete project.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Meer over

Deel dit artikel