Bevat Video: Video

- In November 2020 wordt voor de derde keer de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs uitgereikt. Deze prijs wordt toegekend aan een persoon of organisatie die net als Dirk onderkent dat een duurzame wereld niet kan wachten. In November 2020 wordt voor de derde keer de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs uitgereikt. Deze prijs wordt toegekend aan een persoon of organisatie die net als Dirk onderkent dat een duurzame wereld niet kan wachten.

Dirk Zeldenrust leeft voort in deze duurzaamheidsprijs die naar zijn naam is vernoemd en in de Stichting De Groene Vos en de winkel van De Groene Vos in Sint Marten.

Dirk Zeldenrust, die in 2017 op 62-jarige leeftijd overleed, was een Arnhemse wereld- verbeteraar bij uitstek. Om Dirk’s gedachtegoed en dadendrang in ere te houden heeft een aantal getrouwen rond Dirk, de Club van Dirk, het initiatief genomen de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs in het leven te roepen met als doel duurzame activiteiten en projecten in Arnhem te stimuleren.

De prijs, een cheque van € 5000,-, moet worden aangewend om het ingediende plan of initiatief daadwerkelijk te realiseren of verder uit te bouwen. De prijs is ter beschikking gesteld uit het Fonds van Dirk dat gevuld wordt door personen, organisaties en bedrijven die het gedachtegoed van Dirk en/of duurzame projecten en initiatieven een warm hart toedragen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel