Bevat Video: Video
Ankeiler: Vitesse heeft zondagavond in laatste eredivisie wedstrijd van dit jaar met 2-2 gelijkgespeeld bij Go Ahead Eagles.

- Vitesse heeft zondagavond in laatste eredivisie wedstrijd van dit jaar met 2-2 gelijkgespeeld bij Go Ahead Eagles. In een sterke tweede helft werd een 2-0 achterstand ongedaan gemaakt. Bero maakte de aansluitingstreffer, Van Duivenbooden zette in blessuretijd de gelijkmaker op het scorebord.

Ondanks zijn late gelijkmaker hield Simon van Duivenbooden gemengde gevoelens over aan de wedstrijd.

Go Ahead Eagles startte furieus en zette Vitesse meteen flink onder druk. Flamingo veroorzaakte met een overtreding een vrije trap. Die werd door Rommens feilloos binnengeschoten en zo keek Vitesse na 8 minuten al tegen een 1-0 achterstand aan. Rommens verdubbelde de marge door uit de rebound de 2-0 te maken.

Go Ahead liet daarop de teugels wat vieren, gunde Vitesse de ruimte waardoor de Arnhemmers wat mogelijkheden kregen. De grootste kans was echter voor de thuisclub. Vlak voor rust had Deijl de mogelijkheid om de 3-0 op het scorebord te zetten, maar die bal ging er niet in.

Na rust kwam Vitesse beter voor de dag. Vitesse was scherper en zorgde voor meer gevaar. Bero maakte al snel de aansluitingstreffer. De VAR keek uitgebreid naar een mogelijke handsbal, maar zag er uiteindelijk toch niets in. Vitesse bleef aanzetten, maar Go Ahead leek lange tijd op weg naar drie punten totdat Van Duivenbooden in blessuretijd doelman De Lange passeerde.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel