Bevat Video: Video
Ankeiler: Singer-songwriter Bastian Steven werkt aan een album. De Arnhemmer maakte in 2019/2020 naam door een jaar lang elke maand een nieuw nummer op Spotify te zetten.

- Singer-songwriter Bastian Steven werkt aan een album. De Arnhemmer maakte in 2019/2020 naam door een jaar lang elke maand een nieuw nummer op Spotify te zetten. In de afgelopen twee jaar schreef hij vooral nieuwe nummers en dacht hij na over nieuwe stappen.

"Ik denk dat deze plaat echt wel een volgende stap is", vertelt Steven, die voor het album samenwerkt met de producer van Chef' Special. "En dat geldt ook voor de muzikanten die ik heb gevraagd. Zo gaan we volgende week met Sven Hammond de studio in."

Het eerste nummer van het nieuwe album moet in de lente uitkomen, maar die deadline is nog niet in beton gegoten. "Aan het eind van het jaar komt de plaat fysiek uit. Dat heeft vooral met de levertijd van vinyl te maken", aldus Steven, die zijn nieuwe nummers af toe al wel live speelt. "Voor komende vrijdag in Willemeen heb ik er een paar op de setlist staan."

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel