Bevat Video: Video
Ankeiler: Het 0-0 gelijkspel tegen NEC is voor Vitesse het vierde punt op rij, maar met wat meer overtuiging in de aanvallende lijn hadden de Arnhemmers zondag goede zaken kunnen doen.

- Het 0-0 gelijkspel tegen NEC is voor Vitesse het vierde punt op rij, maar met wat meer overtuiging in de aanvallende lijn hadden de Arnhemmers zondag goede zaken kunnen doen. Zeker nadat Oussama Tannane in de 23ste minuut met rood van het veld moest.

Vitesse en NEC begonnen voortvarend aan het duel, waarbij beide elftallen kansen kregen. Tot de 23ste minuut was het duel in evenwicht, totdat Tannane in een duel met Kozlowski zijn tegenstander bij de keel pakte en een tik op de wang gaf. Wittek haalde vervolgens zijn gram door een harde tackle op zijn voormalige teamgenoot. Wittek kreeg geel en Tannane moest er met rood van af.

Maar ook met tien man bleef NEC overeind, ook omdat Vitesse er niet in slaagde om het net te vinden. NEC-doelman Cillessen redde een aantal keer goed en zag een schot van Wittek geblokt door Proper.

"We spelen 70 procent van de wedstrijd tegen 10 man en dan is dit een teleurstellend resultaat", aldus Vitesse-trainer Phillip Cocu na afloop tegen ESPN. Hij liet ook weten dat versterkingen een lastige zaak zijn. "Het is een lastige window waar we mee te maken hebben en dat geldt ook voor de positie waarin we nu zitten."

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel