Bevat Video: Video
Ankeiler: Geloof, waarheid en vertrouwen. Het zijn de sleutelwoorden voor de EP 'Fractalnoia' van de Arnhemse Cassandra Onck.

- Geloof, waarheid en vertrouwen. Het zijn de sleutelwoorden voor de EP 'Fractalnoia' van de Arnhemse Cassandra Onck. De EP verschijnt op 9 maart, maar op 17 januari is dat moment al nadrukkelijk aanwezig. Onck heeft een dag lang de beschikking over de grote zaal van Luxor Live, waar ze haar nieuwe clip opneemt.

"Dat ik een dag in de grote zaal staan, is toch wel een droom die uitkomt", vertelt de zangeres, die zich ooit bezighield met een studie naar het zenuwstelsel. Maar dat lijkt ver weg als zij het podium opgaat voor de eerste doorloop. Op dat podium, in de weliswaar lege zaal, staat een zelfverzekerde zangers, die weet wat ze wil en die geen geheim maakt van haar ambities. "Optreden op Mañana Mañana en Oerol", zegt ze desgevraagd.

'Fractalnoia' is haar tweede EP. In 2020 bracht zij al 'Brokstukken' uit, waarop Onck hip hop koppelt aan haar serieuze, Nederlandstalige teksen. Met de singles 'Evenwicht' en 'Ontworteld' gaat zij daarmee verder en geeft ze vast een voorproefje van haar nieuwe release, die ze zelf omschrijft als 'de wake-up call waarvan je niet wist dat je hem nodig had'.

De presentatie van de nieuwe EP op 9 maart vindt plaats in de bovenzaal van Luxor Live. "En er komt een tour aan, dus ik sta aan het begin van een nieuw seizoen met een nieuwe show en nieuwe muziek."

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel