Bevat Video: Video
Ankeiler: De podcastmakers van Studio Langs de Rijn kunnen er als enigen voor zorgen dat Vitesse dit jaar nog een prijs wint.

- De podcastmakers van Studio Langs de Rijn kunnen er als enigen voor zorgen dat Vitesse dit jaar nog een prijs wint. De Voetbalpodcast Award is een prijs die wordt toegekend aan de beste amateurvoetbalpodcast. Studio Langs de Rijn is dit jaar genomineerd.

In Studio Langs de Rijn staat Vitesse centraal. Podcastduo Tom Krechting en Bjorn Courbois praten elke maandagavond over alles dat er maar speelt binnen hun favoriete voetbalclub. De Eredivisionist staat dit seizoen in het rechterrijtje en heeft er wel eens beter voor gestaan. Ondanks de uitblijvende resultaten raakt het duo nooit uitgepraat over de club, die volgens hen 'de mooiste club van Nederland' is.

Rubriek 'Doelpunt van de week'

De praatshow wordt opgenomen op een zolderkamertje op een bedrijventerrein ergens in Arnhem. Ondanks het uitblijven van noemenswaardige resultaten weten Tom en Bjorn hun show wekelijks vol te praten. De rubriek 'Doelpunt van de week' bleek lastig te vullen. Daarvoor hebben de heren een creatieve oplossing bedacht, zo blijkt uit de reportage van streekomroep RTV Connect.

Kijkt u hier naar de reportage, de tekst loopt door onder de video:

Bjorn ziet er wel brood in: hij heeft zijn zinnen gezet op een gooi naar de podcastprijs. Als zijn podcast er met een prijs vandoor gaat bij die Voetbalpodcast Award, dan valt er in Arnhem ten minste nog iets te vieren in 2023. "Het is de enige prijs die Vitesse dit seizoen nog kan binnen slepen.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.