Afdrukken
Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink
Ankeiler: Hulpdiensten hebben zondagavond laat in een woning in Westervoort een gewonde man aangetroffen. Dat gebeurde na een melding van een overval.

- Hulpdiensten hebben zondagavond laat in een woning in Westervoort een gewonde man aangetroffen. Dat gebeurde na een melding van een overval.

Drie personen zouden rond 23.15 uur de woning aan De Ganzenpoel zijn binnengedrongen. Volgens een videocorrespondent ter plaatse kreeg het slachtoffer bij de overval een klap in het gezicht. De man raakte daardoor dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis moest. Een ambulance heeft hem meegenomen. Het gaat om de bewoner.

Drie aanhoudingen

De daders gingen er na de overval vandoor. De politie laat deze maandag weten dat ze drie verdachten heeft kunnen aanhouden. "Over hun achtergrond kan ik nog niets melden. Ze zijn nog ingesloten", aldus een woordvoerder.

De politie, die met meerdere eenheden ter plaatse kwam, onderzoekt wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Ook wordt gekeken of de overvallers zijn gefilmd door bewakingscamera's in de omgeving.

Of de daders iets hebben buitgemaakt, is niet bekend.

Hulpdiensten kwamen na de melding ter plaatse. Bekijk de beelden.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht - Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Deel dit artikel