Ankeiler: Dennis van Beukering en Jaimy Vahlkamp maken zich op voor het kampioenschap van MASV. In Connect Sport vertelt het technisch hart van de eersteklasser zondagmiddag over het seizoen '22/'23.

- Dennis van Beukering en Jaimy Vahlkamp maken zich op voor het kampioenschap van MASV. In Connect Sport vertelt het technisch hart van de eersteklasser zondagmiddag over het seizoen '22/'23. Verder zijn er live-flitsen van Fortuna Sittard en GSV’38-Doesburg. Ook is er aandacht voor Oost-Arnhem en de Arnhem Rinos.

In Connect Sport wordt zondag verder gesproken met Maarten Kerkhof, nu nog trainer van Redichem, maar komend seizoen de nieuwe man bij SCW’23, de Renkumse fusieclub tussen Redichem, CHRC en RVW.

Trainer Muhaiman Samir van SML (3e klasse B) deelt zijn ervaringen over de ‘restwedstrijd’ tegen Concordia Wehl. het duel is op 16 april na 45 minuten en bij een stand van 2-0 in het voordeel van SML gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. De resterende 45 minuten worden zondag op Sportpark de Bakenberg vanaf 14.00 uur gespeeld.

In de 4e klasse D wordt Montferland tegen Angerlo Vooruit gespeeld. Wanneer Angerlo Vooruit, nu op plaats 5 met 28 punten uit 17 wedstrijden, deze wedstrijd weet te winnen, doen ze nog volop mee in de strijd om promotie. Trainer Herco Engelsman licht in de uitzending één en ander toe.

Datzelfde doet trainer Berat Sasmaz van 5e klasser C SDZZ. Zij spelen zondag tegen Den Dam en ook zij kruipen bij winst vanaf hun vijfde plaats weer een stukje naar boven. In diezelfde klasse 5C moet Gelders Eiland uitkomen tegen SHE, de nummer 4 tegen de nummer 10 en voor de ploeg van trainer Gerben Matser lonkt eveneens een plaats in de top 3.

MASV ligt op titelkoers

Op dinsdag 9 mei speelt in de 1e klasse D koploper MASV eveneens een inhaalwedstrijd van slechts 45 minuten. En opnieuw was een geblesseerde scheidsrechter de oorzaak dat de wedstrijd MASV-RKHVV afgebroken werd bij een stand van 2-0 voor MASV. Wint MASV deze wedstrijd, dan heeft het de week erop slechts een gelijkspel nodig tegen De Bataven om kampioen te worden. In Connect Sport een uitgebreid interview met trainer Dennis van Beukering en technisch manager Jaimy Vahlkamp, de architecten achter het succes van MASV.

Tot slot wordt er in Connect Sport met Oost Arnhem-speler Bas Broenink teruggekeken op de veldkorfbalwedstrijd PKC-Oost Arnhem in de Ereklasse B en kijken we vooruit naar de honkbalwedstrijd van Arnhem Rhinos tegen Robur 25.

Connect Sport begint zondag 7 mei om 14.00 uur.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel