Ankeiler: Op de Zuid-tribune van Vitesse geldt komend seizoen toch een kortingstarief voor de jeugd tot en met 16 jaar.

- Op de Zuid-tribune van Vitesse geldt komend seizoen toch een kortingstarief voor de jeugd tot en met 16 jaar. De club komt daarmee tegemoet aan kritiek van supporters op de tarieven voor de nieuwe seizoenkaarten die vrijdag bekend werden. Vitesse had daarin de korting voor de jeugd op de Zuid-tribune afgeschaft.

Op sociale media uitten veel supporters hun ongenoegen over de nieuwe tarieven. Het verdwijnen van het kortingstarief voor de jeugd stuitte veel fans tegen de borst. Jeugd was wel welkom als het volle pond werd betaald, waarmee het tarief steeg naar 210 euro. De club besloot na overleg met haar achterban de tariefsverhoging voor de jeugd op deze tribune gedeeltelijk terug te draaien, door toch korting te geven.

Succesvolle start verkoop

Vitesse trapte vrijdagochtend de campagne voor de verkoop van seizoenkaarten af. Zaterdagochtend waren er al meer dan 1.000 seizoenkaarten verkocht, wat volgens de Arnhemse club meer is dan in voorgaande seizoenen.

Vitesse Onder-16 landskampioen

Vitesse Onder-16 kroonde zich zaterdag tot landskampioen door de leeftijdsgenoten van Ajax op overtuigende wijze met 5-1 te verslaan. Vitesse werd dit seizoen najaarskampioen, de Amsterdammers wonnen de voorjaarscompetitie.

Op Papendal stonden rond het middaguur beide teams tegenover elkaar. Joël van den Berg scoorde drie keer voor de Arnhemse formatie, die getraind wordt door Remco van der Schaaf.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel