Ankeiler: In een winkelcentrum in Arnhem is zaterdag een medewerker van een opticien neergestoken. De politie heeft nog niemand aangehouden, meldt een woordvoerder zondagochtend.

- In een winkelcentrum in Arnhem is zaterdag een medewerker van een opticien neergestoken. De politie heeft nog niemand aangehouden, meldt een woordvoerder zondagochtend.

Bij een vestiging van Eyewatch Optiek in winkelcentrum Rijkerswoerd ging het zaterdag rond 15.20 uur mis. Om nog onbekende reden stak een tengere man met een getinte huidskleur daar een medewerker neer. De man raakte zwaargewond, zegt een correspondent.

De politie is nog steeds op zoek naar de dader, die een donkerblauwe trainingsbroek droeg met daarboven een grijs vest en een rode sjaal. Hij zou ongeveer 1,70 meter lang zijn.

Getuigen gezocht

Bij de politie meldden zich meteen na de steekpartij enkele getuigen, zegt een woordvoerder. "Die waren heel snel weer weg, we hebben hun gegevens helaas nog niet. We hopen dat deze getuigen zich nog even bij ons melden." De woordvoerder meldt dat de politie een helikopter heeft ingezet voor de zoektocht.

De politie heeft de omgeving ruim afgesloten. Ook wordt nog onderzoek gedaan, ook in de buurt.

Deel dit artikel