Bevat Audio: Audio
Ankeiler: GSV’38 heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen De Witkampers uit Laren, één van de topploegen uit de derde klasse B. Een uitstekend resultaat en misschien had er zelfs nog wel meer in gezeten.

- GSV’38 heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen De Witkampers uit Laren, één van de topploegen uit de derde klasse B. Een uitstekend resultaat en misschien had er zelfs nog wel meer in gezeten.

Meteen in de eerste minuut van de wedstijd kregen de Witkampers via Roald Straalman de kans om op voorsprong te komen, maar Tieme Wardenier pareerde zijn schot en de daarop volgende rebound prima.

Daarna kroop GSV’38 uit de schulp en schoot Sven Liethof over, na een prachtige cross-pass van Naud Vree. Een paar minuten later was het wel raak. Delano Cocu zag het schot dat hij na een fraaie rush kon produceren, gekeerd worden door de Larense doelman Joost Pakkert. Maar de goed meegelopen Yorick Keuken tikte vervolgens de rebound over de lijn: 1-0.

Gelijkmaker uit vrije trap

De gelijkmaker viel in de 7e minuut van de tweede helft, nadat de bij vlagen wat wazig fluitende scheidsrechter Jan Reijnen op de rand van het strafschopgebied een indirecte vrije trap toekende aan De Witkampers. Tieme Wardenier zou volgens hem bij het uitschieten de bal buiten het 16-metergebied nog in de handen hebben gehad. Die indirecte vrije trap belandde voor de voeten van Raoul Haijtink, die verwoestend uithaalde. Tieme Wardenier toucheerde het schot nog, maar kon een treffer niet voorkomen: 1-1.

De rest van de wedstrijd was de spanning om te snijden. Beide ploegen kregen kansen, maar het kwartje viel uiteindelijk geen van beide kanten op: Het bleef 1-1.

Na afloop van de wedstrijd sprak Martijn Berkenfeldt met de trainer van GSV’38, Herko Engelsman:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel