Bevat Video: Video
Ankeiler: Als plaats van vermaak was het Rembrandt Theater eigenlijk al afgeschreven, maar na acht jaar af en aan leegstand opent er een nieuwe culturele hotspot in het monumentale pand.

- Als plaats van vermaak was het Rembrandt Theater eigenlijk al afgeschreven, maar na acht jaar af en aan leegstand opent er een nieuwe culturele hotspot in het monumentale pand. Een nieuw initiatief volgens initiatiefnemer Luxor Live met eindeloze mogelijkheden. Het moet een cultuurtempel voor iedere Arnhemmer en inwoners uit omstreken worden.

Na een voorgaande samenwerking in de Melkfabriek slaan Luxor Live en Loc7000 wederom hun handen ineen. "Het Rembrandt Theater is een iconische locatie," vertelt Luxor Live directeur Stefan Rebergen. "Iedere Arnhemmer boven de 12 jaar is, heeft wel herinneringen aan dit gebouw."

Tekst loopt door onder de video.

Op vrijdag 1 december is de feestelijke opening, die al helemaal uitverkocht is. Tijdens deze opening is er in elke zaal en foyer iets anders te doen. Zo kan er in de grote zaal 1 gedanst worden met een DJ, wordt zaal 3 omgebouwd tot een game-paradijs en kunnen bezoekers in de foyer op de derde etage dansen bij de silent disco, met uitzicht over de Arnhemse skyline.

Ook na de opening is van alles mogelijk in het vernieuwde Rembrandt Theater. Van pubquizzen tot trouwerijen, van congressen tot techno-feestjes. "We hebben zelfs al de vraag gehad of een uitvaart mogelijk is!" voegt Rebergen toe.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel