Bevat Audio: Audio
Ankeiler: Nadat DCS twee weken geleden koploper DVC’26 met 1-0 naar huis had gestuurd, versloeg de ploeg dit weekend de nummer 5 uit de tweede klasse, Leones. Het werd 1-0 voor de ploeg uit Zevenaar.

- Nadat DCS twee weken geleden koploper DVC’26 met 1-0 naar huis had gestuurd, versloeg de ploeg dit weekend de nummer 5 uit de tweede klasse, Leones. Het werd 1-0 voor de ploeg uit Zevenaar.

Het spel van DCS kenmerkte zich vooral door werklust. Het team van Kevin Jeurissen slaagde er goed in om de bezoekers uit Beneden-Leeuwen buiten het strafschopgebied te houden. Ook werden er kansen gecreëerd, dat gebeurde met name via counters.

Het bleef echter lang 0-0. Tot 10 minuten voor tijd kon het kwartje nog twee kanten op vallen. In de 80ste minuut werd een voorzet vanaf de rechterzijde door twee DCS-ers gemist en belandde de bal uiteindelijk voor de voeten van invaller Mats Bosma. Die bedacht zich geen moment en schoot de bal laag en beheerst in de lange hoek langs Leones-doelman Jules Feelders.

Daarna voerde de bezoekende ploeg de druk nog wel op, maar DCS bleef goed overeind.

De treffer van Mats Bosma is dus in meerdere opzichten een waardevolle treffer, zo stelt de doelpuntenmaker tegen Martijn Berkenfeldt

:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel