Bevat Audio: Audio
Ankeiler: In de 3e Klasse B heeft GSV '38 in eigen weten te stunten tegen subtopper VDZ. In de blessuretijd was het GSV '38-spits Daan Witjes die zorgde voor de winnende Giesbeekse treffer.

- In de 3e Klasse B heeft GSV '38 in eigen weten te stunten tegen subtopper VDZ. In de blessuretijd was het GSV '38-spits Daan Witjes die zorgde voor de winnende Giesbeekse treffer. Door de zege doet de ploeg uit Giesbeek goede zaken in de strijd tegen degradatie. Aan de andere kant laat VDZ een mooie mogelijkheid liggen om plek drie van Witkampers over te nemen.

In het begin van de wedstrijd was het vooral VDZ dat het spel maakte. In de zestiende minuut gleed Edo Classen een afdraaiende voorzet van links binnen: 0-1. Maar de Giesbeekse formatie wist al snel de rug te rechten. Drie minuten na de openingstreffer maakte de topscorer van de thuisploeg, Delano Cocu, de gelijkmaker. Vlak voor rust kwamen de Arnhemmers wel weer op voorsprong. Dit deed VDZ door een kopbal van Luc van Heumen.

Counterend GSV '38

In de tweede helft drong VDZ aan, maar kon GSV’38 meerdere keren gevaarlijk uitbreken. De 2-2 van de thuisploeg viel een kwartier voor tijd. Senna Cocu kon vanaf de linkerpunt het strafschopgebied in gaan en snoeihard afronden in de korte hoek. VDZ ging daarna hard op zoek naar de winnende treffer. Maar het was GSV '38 dat er in de blessuretijd met de winst vandoor ging. Daan Witjes schoot de bal van grote afstand loepzuiver in de kruising en besliste daarmee de wedstrijd in het voordeel van de ploeg uit Giesbeek, 3-2.

Na afloop was de stemming bij GSV '38-matchwinner Daan Witjes goed:

Bij VDZ-trainer Wilco Klop was er vooral teleurstelling na de nederlaag tegen GSV '38:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rtvconnect.nl.

Deel dit artikel