Tankstation overvallen, politie zet jacht in op man in het zwart - RTV Connect

Het tankstation in Heelsum is afgezet met linten en de politie is ter plaatse. Foto: Persbureau Heitink

Het tankstation in Heelsum is afgezet met linten en de politie is ter plaatse. Foto: Persbureau Heitink

HEELSUM - Een tankstation aan de Bennekomseweg in Heelsum is zaterdagavond overvallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Het incident gebeurde om 20.00 uur zaterdagavond. Eén verdachte deed een greep uit de kassa terwijl een medewerker van het tankstation met een mes werd bedreigd. Bij de overval raakte niemand gewond, zegt een videocorrespondent.

Via Burgernet heeft de politie een signalement van de overvaller verspreid, in de hoop dat het publiek kan helpen bij het vinden van de dader. Het gaat om een lange man, die geheel in het zwart is gekleed. De politie waarschuwt om de man niet zelf te benaderen, maar meteen het alarmnummer te bellen.

Rond 21.00 uur liet de politie via Burgernet weten al vijf tips te hebben ontvangen. Toch zoekt de politie nog meer tips. "Wij zijn op zoek naar mensen die rond die tijd mogelijk iets gezien of gehoord hebben of informatie hebben welke tot de oplossing deze zaak kan leiden", schrijven ze op Facebook. De politie is te bereiken via 0900-8844 of een privé-bericht.

Deel dit artikel