Million Manhoef is voorlopig uitgeschakeld na een knieoperatie. Foto: Orange Pictures

Million Manhoef is voorlopig uitgeschakeld na een knieoperatie. Foto: Orange Pictures

ARNHEM - Vitesse kan de komende weken niet beschikken over Million Manhoef. De verdediger is woensdag geopereerd aan zijn knie.

De 19-jarige Manhoef, die zowel links - als rechtsback kan spelen, mist door die blessure in elk geval de duels met NEC, Tottenham, Go Ahead Eagles en FC Utrecht.

Indruk

De Noord-Hollander begon het seizoen sterk. Trainer Thomas Letsch zag de linkspoot vooral in de voorrondes van de Conference League indruk maken. Vlak voor de duels met Anderlecht raakte Manhoef echter geblesseerd. De verwachting is dat de vleugelverdediger na de de volgende interlandbreak weer inzetbaar is voor de Gelderse subtopper.

Open training

Vitesse stelt overigens de training van komende zaterdag open voor publiek. Het is, als gevolg van de coronapandemie, lang geleden dat de Arnhemse club de poorten op het complex op Papendal weer opent voor de fans. Donderdag en vrijdag zijn de sessies in aanloop naar de Gelderse derby tegen NEC besloten.

Na de kraker in Nijmegen richt Vitesse zich weer op Europa. Donderdag komt de Engelse topclub Tottenham Hotspur op bezoek in Arnhem. Vitesse heeft uit twee duels tot nu toe drie punten behaald. Dat gebeurde in de uitwedstrijd tegen NS Mura. Thuis tegen Stade Rennes werd verloren.

Deel dit artikel