Politie zoekt met helikopter, honden en drone naar vermist meisje (17) - RTV Connect

Lead Image 1:
Lead image TXT 1: De 17-jarige vermiste Arnhemse. Foto: Politie
Politie zoekt woensdag massaal naar het vermiste meisje. Foto: Persbureau Heitink

Politie zoekt woensdag massaal naar het vermiste meisje. Foto: Persbureau Heitink

OOSTERBEEK - Het 17-jarige vermiste meisje uit Arnhem is mogelijk dinsdagavond laat nog gezien in de omgeving van Oosterbeek, meldt de politie woensdag. Daarom zoekt de politie vandaag met een helikopter, honden en een drone in de omgeving van Oosterbeek en Heveadorp. Het Veteranen Search Team, dat gisteren in actie kwam, helpt vandaag ook weer met zoeken.

Gisteren werd al in de omgeving van Oosterbeek gezocht en ook vandaag wordt er weer door de politie gevraagd om naar haar uit te kijken. De politie laat weten dat ze afhankelijk is van tips.

Bos doorzocht

Dinsdag werd door zestig vrijwilligers van het Veteranen Search Team gezocht naar het meisje, toen werden de bossen bij Doorwerth en de Ginkelse Heide uitgekamd. Maar dat leverde nog niks op.

Zorgen

Er zijn zorgen over het welzijn van het meisje, daarom werd dinsdagavond ook een foto verspreid van de Arnhemse. Het gaat om een meisje van 17 jaar oud, met een lengte van 1,65 meter en een tenger postuur. Ze heeft krullend bruin haar tot op haar schouders. Ze is gekleed in een zwarte Adidas sportbroek met drie witte strepen, een beige hoody met caramel bruine letters en Adidas gympen. Ze heeft vermoedelijk ook een witte deken bij zich.

Afbeelding
De 17-jarige vermiste Arnhemse. Foto: Politie

Zie ook:

Deel dit artikel