Miranda van de Wetering. Foto: Omroep Gelderland

Miranda van de Wetering. Foto: Omroep Gelderland

OOSTERBEEK - De aangescherpte coronamaatregelen zorgen ervoor dat de horeca opnieuw creatief moet zijn om de klanten goed te blijven bedienen. Veel ondernemers kiezen ervoor de afhaal- en bezorgservice nieuw leven in te blazen. Zo ook restaurant De Oude Herbergh in Oosterbeek.

Miranda van de Wetering is samen met haar man Sander eigenaar van het restaurant. Ook zij schrok in de eerste instantie van de maatregelen. Maar samen met het personeel schakelde ze direct door. De vorige lockdown was het afhalen en bezorgen een succes en de gasten reageerden er positief op.

Bekijk hoe het gaat bij restaurant De Oude Herbergh in Oosterbeek:

[video:7452509]

Nu de restaurants om 20.00 uur moeten sluiten, merkt Van de Wetering dat sommige mensen dat een drempel vinden. "Mensen blijven nog steeds komen, maar er zijn ook mensen die annuleren. Dus we vinden het fijn dat ook de mensen die het niet zo prettig vinden om hier te eten, kunnen afhalen."

"Het valt niet mee dit jaar met de vele maatregelen, maar we doen het met ons hele team en gaan er weer voor. Het is nog steeds leuk, het is een heel mooi vak en we zijn er nog steeds voor alle gasten. Is het niet hier in het restaurant, dan staan we met heel veel plezier bij mensen voor de deur."

Zie ook: 'Tot negentig procent omzetverlies', horecaondernemers zien inkomen in rook opgaan

Deel dit artikel