Matus Bero blijft langer bij Vitesse - RTV Connect

Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Matus Bero en Johannes Spors. Foto: Vitesse Media
Matus Bero tekent een nieuw contract bij Vitesse. Foto: BSRAgency/Orange Pictures

Matus Bero tekent een nieuw contract bij Vitesse. Foto: BSRAgency/Orange Pictures

ARNHEM - Vitesse-speler Matus Bero heeft zijn contract verlengd bij de Arnhemse club. De Slowaak speelde de afgelopen drieënhalf jaar al voor Vitesse en heeft een nieuw contract getekend dat loopt tot 2023, met de optie voor nog een seizoen.

De 26-jarige Slowaak had nog een contract tot het einde van het seizoen, maar tekent dus nu voor een jaar bij. Technisch directeur Johannes Spors is zeer blij met de contractverlenging. "Matus is een zeer belangrijke schakel in ons team. Zijn mentaliteit en leiderschap maken hem een rolmodel binnen onze ploeg. Daarnaast is hij met name van grote waarde met zijn loopvermogen, ervaring en inzicht”, zegt Spors.

Afbeelding
Matus Bero en Johannes Spors. Foto: Vitesse Media

Bero speelde onlangs zijn 100e officiële wedstrijd voor Vitesse. "Dat is iets waar ik trots op ben en het voelt ook heel goed dat hier waarschijnlijk nog veel duels bij zullen komen", vertelt de middenvelder die uiterst tevreden is in de Nederlandse competitie. " De Nederlandse Eredivisie heeft mijn spel en kwaliteiten op een positieve manier beïnvloed”, zegt Bero.

Deel dit artikel