DUIVEN - De steekpartij in Duiven waarbij een 17-jarige jongen gewond raakte is vermoedelijk gefilmd, dat zegt de politie in de uitzending van Bureau GLD. Die beelden gaan mogelijk rond op sociale media of worden via WhatsApp gedeeld. De politie wil de beelden graag hebben.

De steekpartij in Duiven waarbij een 17-jarige jongen gewond raakte is vermoedelijk gefilmd, dat zegt de politie in de uitzending van Bureau GLD. Die beelden gaan mogelijk rond op sociale media of worden via WhatsApp gedeeld. De politie wil de beelden graag hebben.

Ook denkt de politie dat er onder jongeren in en rond Duiven meer bekend moet zijn over de achtergrond van de steekpartij. De tiener liep vorige week over de Visserlaan toen hij een groepje van zes jongens met twee scooters zag staan. Uit het niets kwam van de jongens op hem af en stak hem.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten:

Het slachtoffer kon ontkomen en werd daarna opgevangen door een omstander. De politie zoekt de dader: het gaat om een jongen van ongeveer 16 jaar oud met een donker getinte huidskleur, zwarte haren en ongeveer 1.80 lang. Hij reed op een scooter met een laag windscherm, mogelijk gaat het om een Piaggio Zip.

Tips kunnen door worden gegeven via 0800-6070, of anoniem via 0800-7000. Ook kun je het tipformulier invullen

Deel dit artikel