Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Wie pint hier in Arnhem?. Foto: politie/Bureau GLD
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Deze pinner benadeelde iemand in Voorthuizen. Foto: politie/Bureau GLD
Lead Image 3:
Lead image TXT 3: Deze man wil de politie graag spreken. Foto: politie/Bureau GLD
Lead Image 4:
Lead image TXT 4: Weet je wie dit is, bel dan de politie. Foto: politie/Bureau GLD
Herken je een van deze pinners, bel de politie. Foto: politie/Bureau GLD

Herken je een van deze pinners, bel de politie. Foto: politie/Bureau GLD

ZALTBOMMEL - Deze week laten we weer afbeeldingen zien van mensen die verdachte zijn van medewerking aan zogenoemde bankmedewerkerfraude. Herken je iemand, waarschuw dan de politie.

In Arnhem pint deze man een bedrag van ruim duizend euro. Het slachtoffer is iemand in Angerlo. Het slachtoffer kreeg telefoon van iemand die zich voordeed als bankmedewerker. Vanwege een ‘probleem’ moest de pas worden vervangen en die werd opgehaald.

Angerlo/Arnhem. Zaaknummer: 2022065353.

Deze pinner benadeelde iemand in Voorthuizen. - Foto: politie/Bureau GLD

Deze man haalt in Voorthuizen een bankpas op. Ook in dit geval werd de bewoner gebeld door de bank (maar het was een crimineel! . De smoes was dat de bankrekening gehackt zou zijn. Uiteindelijk verdwijnen in Voorthuizen duizenden euro’s van de rekening van het slachtoffer in de zakken van anderen.

Voorthuizen. Zaaknummer: 2022085356.

Deze man wil de politie graag spreken. - Foto: politie/Bureau GLD

In Zaltbommel valt ook een slachtoffer van bankmedewerkerfraude. Deze man pint eerst bij een geldautomaat een flink bedrag. Niet veel later doet hij dit ook bij supermarkten in Zaltbommel en Gameren. Hij stapt in een Ford bij het wegrijden. Wie is deze pinner?

Zaltbommel/Gameren. Zaaknummer: 2022085445.

Weet je wie dit is, bel dan de politie. - Foto: politie/Bureau GLD

En wie is deze man in Tiel? Hij pint meerdere keren geld met de pas van zijn slachtoffer. In totaal is de vrouw voor duizenden euro’s gedupeerd. De vrouw kreeg telefoon dat er een verdachte transactie was geweest en dat haar bankpas zou worden opgehaald.

Tiel. Zaaknummer: 2022113737.

In alle gevallen geldt: bel 0800-6070 of (anoniem) 0800-7000 als je iemand herkent. Maar je mag ook een tipformulier op politie.nl invullen en dat vind je hier.

Deel dit artikel