De politie onderzoekt een mishandeling en beroving van een jongen van 17. Foto: politie/Bureau GLD

De politie onderzoekt een mishandeling en beroving van een jongen van 17. Foto: politie/Bureau GLD

GROESSEN - Een fietser van 17 is mishandeld tussen Groessen en Duiven. De politie zoekt de daders.

Hij werd afgeranseld op de Heiliglandsestraat in de nacht van 24 september. Samen met een vriend fietste hij naar huis toen ze werden tegengehouden door een groepje jongens. Een van hen hield de vriend in bedwang en de anderen gingen fysiek tekeer tegen het slachtoffer.

Toen de aanvallers tevreden waren gingen ze weg. Ze gingen in Duiven de Spoorallee in en daarna in de richting van de Bingerdenallee. De jongen is ook zijn tas kwijt. Het betreft een zwarte schoudertas van het merk Tommy Hilfiger.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De twee hebben geen idee wie de daders zijn. Ze waren uit geweest in Groessen, maar daar was niets gebeurd, verklaren ze tegenover de politie.

Signalement

De politie beschikt van twee van de vechtersbazen over een signalement. Een van hen is ongeveer 1 meter 95 lang, hij heeft een slank postuur en hij droeg die nacht een zwarte muts, een witte capuchon en een zwarte spijkerbroek. Hij was op een zwarte fiets.

Van de tweede verdachte is bekend dat hij ongeveer 1 meter 85 lang is, een donkere huidskleur heeft en een normaal postuur. Hij droeg onder meer een zwarte muts.

Iets gehoord of gezien? Bel de gratis tiplijn van de politie op 0800-6070 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem als je liever niet zegt wie je bent. Dat nummer is 0800-7000. Het zaaknummer is 2022441471.

Vul je liever een tipformulier in, klik dan hier.

Deel dit artikel