Archiefbeeld. Foto: Jasper Lindner/Omroep Gelderland

Archiefbeeld. Foto: Jasper Lindner/Omroep Gelderland

DUIVEN - Bij de gefilmde aanval door een groep jongeren in Duiven zondagavond zijn jongens uit Didam (17) en Zevenaar (18) licht gewond geraakt. Er is maandagmiddag nog steeds niemand opgepakt.

De groep viel de twee bruut aan met een stoel en een grindtegel, bij een woning aan de Rottumstraat in Duiven. De aanval is gefilmd en op die beelden is te zien hoe het groepje ook inslaat en schopt op de twee jongens die op de grond liggen. De politie meldt dat de slachtoffers lichte verwondingen hebben opgelopen.

De politie in Duiven, Zevenaar en Westervoort roept de jongeren op zich te melden op het politiebureau in Zevenaar. Op de beelden is een aantal van de betrokkenen heel duidelijk herkenbaar.

Op de website dumpert.nl staat een filmpje van het geweldsincident. In een reactie op social media laat de politie weten 'de beelden ook te hebben gezien'. Ze spreekt van openlijke geweldpleging.

Deurbel

De betrokkenen worden opgeroepen zich te melden, 'voordat ze hun deurbel horen gaan en ze ons aan de deur treffen', zo meldt de politie in het bericht.

Het is niet duidelijk wat de aanleiding van het incident is.

Zie ook: Ons 112-liveblog

Deel dit artikel