Trainer Klaas Vermeulen. Foto: GSV '38

Trainer Klaas Vermeulen. Foto: GSV '38

TOLKAMER - GSV'38 verloor zondagmiddag met 2-1 van Rijnland. De bezoekers misten liefst vijf basisspelers, twee door een blessure en de drie broers Cocu. Zij waren een weekendje weg. "Ik had me voorgenomen hier vandaag niet meer van te balen" zei trainer Klaas Vermeulen bij Connect Sport.

Het duel ging in de eerste helft gelijk op. Sven Liethof kopte de 0-1 binnen uit een voorzet van Daan Witjes. Net voor rust maakte Milan Klaassen voor Rijnland de 1-1. In de tweede helft was GSV’38 niet bij machte om kansen te creëren en maakte Klaassen de 2-1.

Weekend weg

"We hebben vandaag wel twee jasjes uitgedaan, we misten vijf echte basisspelers. Dat is teveel voor een wat kleinere vereniging" aldus Vermeulen. "De drie jongens van Cocu waren een weekend weg, daar was ik [bij de aankondiging, red.] echt niet over te spreken. De jongens willen graag, maar dan moet je ook de daad bij het woord voegen."

Bij Vermeulen overheerste vooral de teleurstelling omdat hij niet de ploeg kon opstellen door de ontbrekende basisspelers. "De jongens die wel gespeeld hebben, hebben veel strijd geleverd."

Loze zondagen

Vermeulen beklaagde zich verder over de KNVB. De 4e klasse D telt 11 clubs, waardoor er veel loze zondagen zijn. GSV'38 speelt na de winterstop pas voor het eerst op 12 februari.

Deel dit artikel