Claudia en haar man Ulrich. Foto: Omroep Gelderland

Claudia en haar man Ulrich. Foto: Omroep Gelderland

DUIVEN - In Duiven staat een bijzonder huis. Namelijk dat van Claudia. Ze woont daar niet alleen met haar man en eigen kinderen. Maar ook nog met kinderen die ze opvangt omdat die niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien.

"Ze hebben allemaal veel meegemaakt", vertelt Claudia Groeneveld in het TV-programma KerstKaravaan. "We zijn vaak ook niet het eerste of tweede gezin waar ze komen te wonen, ze hebben allemaal op verschillende plekken gewoond." Claudia is van oorsprong pedagoog en is nu altijd druk voor haar gezinshuis Different Colours.

"Het begon allemaal twaalf jaar geleden", vertelt haar man Ulrich. "Mijn neefje werd uit huis geplaatst en die hebben we toen in huis genomen. Toen is het gaan rollen en zijn we een gezinshuis geworden."

Bekijk de verrassing voor het gezinshuis.

Voortuin

De twee zijn altijd in de weer. Niet alleen met de kinderen, maar ook met de nodige verbouwingen. Het rijtjeshuis ernaast is ook gekocht om een groot gezinshuis te vormen. Door de drukke verbouwing blijven er echter dingen liggen, zoals de voortuin. Reden voor familie en kennissen om een opknapbeurt te wensen voor Kerst.

De Omroep Gelderland KerstKaravaan toert van 19 tot en met 26 december door de provincie. Presentatoren Angelique Krüger, Esther Stegeman, Jochem van Gelder en Frank Oosterwegel gaan op pad om mensen te verrassen, wensen te vervullen en kerstpakketten weg te geven. Iedere avond op TV Gelderland vanaf 17.15 uur en ieder uur herhaald. Alle afleveringen kijken? Kijk op gld.nl/gemist

Bekijk hieronder de hele uitzending van de KerstKaravaan.

Deel dit artikel