Lead Image 1:
Lead image TXT 1: De koopjesjagers slaan toe. Foto: Omroep Gelderland
Enorme drukte voor de Intratuin. Foto: Omroep Gelderland

Enorme drukte voor de Intratuin. Foto: Omroep Gelderland

DUIVEN - Voor 09.00 uur maandagmorgen was het al enorm druk bij de Intratuin in Duiven. Een grote mensenmassa is deze tweede kerstdag afgekomen op een kerstuitverkoop in de winkel.

De een naar de andere kar rolt naar binnen, ziet verslaggeefster Annemieke Schakelaar deze morgen. "Er staat niet een rijtje, of een rij, maar echt een megarij voor het tuincentrum dat bekend staat om zijn grote kerstafdeling." Het tuincentrum begon al halverwege augustus met de opbouw van 8.000 vierkante meter pracht en praal voor Kerstmis. Nu komt daar na vandaag weer een einde aan.

Kijk hier naar de enorme kerstdrukte in Duiven:

Alle kerststukjes gaan daar vandaag in de aanbieding en mensen komen daar op af. Maar dat is niet alleen om de aanbiedingen, merkt onze verslaggeefster die twee shoppers tegen het lijf loopt. "We komen hier eigenlijk voor de gezelligheid. Dat doen we elk jaar, het is een soort van traditie. Gewoon een lekker uitje."

En dat is maar goed ook, want de kerststukjes die in de winkelkar staan die gaan niet mee tot de volgende kerst. "Nee, maar het is eigenlijk ook gewoon winters. Die kunnen dus nog wel een paar weken vooruit."

Extra beveiligers

Vanwege de grote drukte heeft het tuincentrum extra beveiligers ingehuurd om de hoeveelheid mensen in de gaten te houden.

De koopjesjagers slaan toe. - Foto: Omroep Gelderland

Deel dit artikel