Quinty Trustfull verrast John en Suzanne  met hun prijs. Foto: Postcodeloterij

Quinty Trustfull verrast John en Suzanne met hun prijs. Foto: Postcodeloterij

DUIVEN - John en Suzanne uit de Van Goghstraat in Duiven hebben al een bestemming voor het bedrag dat zij in de Postcodeloterij hebben gewonnen. Zij willen een levensbestendige woning bouwen, die op de toekomst is gericht. Samen met vijf straatgenoten wonnen zij op oudjaarsavond 1 miljoen euro.

Alle winnaars met de postcode 6921 NJ hadden één lot en dat betekent dat zij alle zes 166.666 euro hebben gewonnen. Een bedrag waar ook Mark en Cynthia al een bestemming voor hebben: “We willen graag een nieuwe tuin en de keuken vernieuwen. En we zouden heel graag eens met de meiden op vakantie naar Bali willen gaan.”

Ook winnares Jolien heeft vakantieplannen: "We willen onze schoonouders meenemen op vakantie, zij staan altijd voor ons klaar. Het is mooi om nu iets terug te kunnen doen.”

De cheques zijn zaterdagavond uitgereikt door Quinty Trustfull. Tijdens het televisieprogramma ‘The Masked Singer Oud & Nieuw special’ heeft zij de winnaars verrast. De uitzending is bekeken door 1,6 miljoen mensen en was daarmee het best bekeken televisieprogramma op oudejaarsavond.

Deel dit artikel