Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Overvallers binden slachtoffers vast
Overvallers in Duiven gezocht. Foto: Plaats Delict/Omroep Gelderland

Overvallers in Duiven gezocht. Foto: Plaats Delict/Omroep Gelderland

DUIVEN - De politie in Duiven zoekt twee overvallers van een ouder echtpaar in Duiven. De overval was in de vroege ochtend van 3 januari.

Overvallers in Duiven gezocht. - Foto: Plaats Delict/Omroep Gelderland

De politie in Duiven zoekt twee overvallers van een ouder echtpaar in Duiven. De overval was in de vroege ochtend van 3 januari.

De slachtoffers lagen te slapen en werden wakker van gerommel in de woonkamer. Toen ze gingen kijken zagen ze twee personen in de woning staan.

De daders bonden hen vast en lieten ze aan hun lot over. Met een onbekende buit gingen de overvallers weer weg.

Jop Heinen van de politie vertelde in het programma Plaats Delict over de overval:

Geen signalement

De politie heeft weinig aanknopingspunten. "Omdat het hier gaat om oudere bewoners die ontzettend geschrokken zijn, hebben we helaas geen uitgebreid signalement. Wat we nu weten is dat het om twee personen gaat die volledig in het zwart gekleed waren", zegt een woordvoerder.

De politie hoopt op getuigen die iets hebben gehoord of gezien in de nacht van 3 januari tussen 2.00 en 4.00 uur. De slachtoffers wonen aan de Sterappel.

Dit is een item uit het opsporingsprogramma Plaats Delict van Omroep Gelderland en RTV Oost. Weet jij meer? Bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of 0800-6070 (Tiplijn politie). Zaaknummer: 2023003531.

Deel dit artikel